На Закарпатті проведуть вечірку у бункері ядерної зброї (ФОТО)

44
9

Про проведення мистецького заходу написав Олексій Уманський в соцмережі Facebook.

Вінілова вечірка "Круглий звук" пройде 28 серпня у бункері, де зберігались ядерні ракети на Берегівщині.

"Починаємо з 21:00 і закінчуємо над рано, вхід 100 грн. За пультом Misha, Neutrino, Kool Deee, Max Naumenko та Ямайський", — зазначає Уманський.

Організатори додають, що добратися до місця вечірки легко — с. Гут - поворот в бік Баркасово і в лісі наліво (координати: 48.28513038348485, 22.600657547021754).

Довідково про Бункер Гут. 1500 метрів квадратних акустичного лофт простору для гучних подій було колись бункером де зберігались ядерні ракети, що могли летіти в бік Європи.

Після Будапештського меморандуму (1994) ракети забрали, а колишнє військове містечко майже зникло. Зараз це власність людей, що займаються яблуками і вони привітно ідуть на зустріч стосовно культурних подій. Також раніше тут співав хор "Кантус".

Коментарі

У
Ужгород

Усім мати з собою лічильник РАДІАЦІЇ! Білі тапки - безкоштовно кожному відвідувачу! Костюм в останню путь усім, хто приведе товариша!

Р
рок

Який бункер? То є звичайна споруда для маскування літаків. "КАПОНІР". Таких на Мукачівсському летовищі було, мінімум 60. Авіаційний полк складається з трьох єскадриль, а в кожній як правило, по 20 літаків.

Т
Той

Розумні люди в бункері в лісі щоб не мішати спати людям і маленьким дітям а не по серед города. Підтримую

К
Ковидобесам

Там не берет вирус. Заройтесь все туда и забетонируйтесь. Ближе будете к отцу вашему подземному.

БГ
Бункер Гут

В ангарах дійсно деякий час дислокувалася частина ядерного щита СРСР - чотири мобільні стартові позиції одних з перших ядерних ракет СРСР по класифікації НАТО - СС3. Ще чотири - в Рафайново, де ангари вже повністю зрівняли з землею шукачі металу. Радіаційний фон нижчий ніж у Мукачеві - міряли неодноразово. Ангари цікаві своєю архітектурою, акустикою та розмірами, розташовані серед дубового лісу і дуже привабливі для гучних вечірок.

S
stefan

Автор хоч знає, що таке ядерні ракети ? Навіщо дурити людей ? А шахти з ракетами були в селі Чікош. і НЕ з ядерними боєголовками.

І
Іван

Ви помилились координатами і місцем. Там де зберігались ядерні ракети,зараз знаходиться психлікарня. А в ваших координатах знаходились зовсім інші речі,не пов’язані з ядерними ракетами.

СК
Се кіно

Дістанете опромінення,та пак зашупаєтеся

М
Місцевий

Це точно не силосна яма?

Читайте також