На Закарпатті розпочався баскетбольний сезон (ФОТО)

16
0

20 жовтня першим туром чемпіонату області розпочався баскетбольний сезон на Закарпаті. Як і минулі роки боротьбу за медалі розпочали 10 команд з Ужгорода, Мукачева, Виноградова та Сваляви.

Після перших двох ігор, в яких команди з Мукачева без докладання надзусиль обіграли своїх опонентів, відбулося урочисте відкритя змагань. Президент Закарпатської федерації баскетболу Олександро Зубковський привітав учасників змагань, розповів про перспективи турніру, а також привітав мукачівський баскетбольний клуб ветеранів “Імпульс” з пятнадцятиріччям. Після цього головний суддя змагань Мельник Нікіта розповів про новий формат змагань, при якому команди матимуть змогу зіграти більшу кількість ігор, ніж минулого року.

Після відкриття турніру продовжились ігри. Запекла боротьба точилася на майданчику ужгородського СК “Юність”. БК “Свалява” тільки на останніх хвилинах гри зуміла переграти юбілярів з “Імпульса”, а ДЮСШ м. Мукачева перемогли більш досвідчених виноградівців. Закривали перший тур минулорічний фіналіст ЗОДЮСШ-УжНУ, та чемпіон БК “Ужгород”, які розгромили своїх суперників.

Наступний тур чемпіонату області відбудетьтся 9 листопада в м. Мукачево.

Результати ігор першого туру:

Бк “Мукачево1” - БК “Вимпел” - 64-29;
Бк “Мукачево - ЗОДЮСШ-2 - 81-34;
Бк Свалява - МБКВ “Імпульс” - 36-31;
БК “Виноградово - ДЮСШ м. Мукачево - 47-64;
ЗОДЮСШ-Ужну - МБКВ “Імпульс” - 80-51;
БК “Ужгород” - ДЮСШ м. Мукачево - 104-38.

Мукачево.net

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також