На Закарпатті тривають відновлювальні роботи

12
0

після негоди

На ранок 1 липня на Закарпатті відновлено покрівлі 50 житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери, що постраждали внаслідок негоди. Про це повідомляє прес-служба МНС України.



Підрозділи МНС розчистили від повалених дерев проїзні частини 8 вулиць і 7 автодоріг. На місцях працюють комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрацій.



Аварійно-відновлювальні роботи ведуть рятувальники МНС, бригади обленерго, ВАТ ”Укртелеком” та комунальні служби.




У ніч проти 28 червня на території Закарпатської області склалася складна метеорологічна обстановка, що супроводжувалася грозами, зливовими дощами і шквалистими поривами вітру, внаслідок чого через пориви та спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП сталося знеструмлення 22 населених пунктів у шести районах (Ужгородському, Мукачівському, Виноградівському, Іршавському, Хустському і Великоберезнянському).



Шквалистими поривами вітру частково пошкоджені покрівлі 99 житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери. В Ужгороді у результаті знеструмлення було відключено водопостачання близько 40 000 абонентів. У Рахівському районі, в селі Кваси, градом пошкоджені насадження сільськогосподарських культур. О 14-й год. 28 червня в обласному центрі електро- та водопостачання відновлені. О 20-й год. електропостачання в області відновлене повністю. На ранок 29 червня відновлено покрівлі 50 житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також