На Закарпатті замерзають автівки

11
5

Сильні морози спричиняють низку проблем для водіїв. Мороз часто перетворює водія у пішохода Аби цього не сталося слід дослухатися, до порад професіоналів.

Зима продовжується, на вулиці мінусова температура. Та мерзнуть не тільки люди, а й двигуни автомобілів. Майже кожен третій водій чи то іномарки, чи то автомобіля вітчизняного виробника цієї зими стикається з проблемою переохолодження двигуна. Через такі технічні неполадки та засніжені дороги не змогли приступити до роботи й водії маршрутних таксі приміського руху. Днями відмінили декілька рейсів у напрямку Міжгір’я та Мукачева. Зіткнувся з такою проблемою і пан Олександр з Ужгорода, котрий працює на маршрутному таксі міського сполучення.

Відтепер тримає свій мікроавтобус лише в теплому гаражі.Водіям автомобілів на дизельному пальному часто доводиться стикатися з проблемою замерзання пального. Часто причиною того, що двигун не заводиться, може стати розряджений акумулятор. Спеціалісти твердять, що при низьких температурах здатність акумуляторної батареї видати пусковий струм падає у 3- 4 рази.

Щоб завести машину в лютий мороз потрібно пам’ятати декілька правил:бензобак має бути повний, оскільки над паливом збирається водяна пара. Не варто економити і на самому пальному, воно має бути якісним.

Коментарі

Ж
жук

бак має бути повниммммммммммммммммммммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Р
Родитель

Зато дети в школах учатся...

Н
ннм

Та так мерзне мотор шо ужас! треба десь дві-три минути на сціплєнію прогрівати бо глохне, не бируекрутити!

В
Вітько

Вот і я попав на воду у 92 бензині, поки в автосервісі не вичистили бензонасос від льоду, думав шо "двойка" нормальна буде.

І
Ігор

І де у нас в Україні є якісне пальне?

Читайте також