На Закарпатті знайшли «жартівників-мінувальників»

6
0

які нібито мінували залізничний вокзал та школу

За спільними матеріалами управлінь СБУ та МВСУ в Закарпатській області порушено кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). У результаті проведених співробітниками СБУ спільно з колегами з МВСУ оперативно-розшукових заходів встановлено осіб – авторів анонімних дзвінків, зокрема, стосовно залізничного вокзалу та однієї із шкіл. Про це сьогодні, 12 лютого, власкора ЗІКу повідомили у прес-службі УСБУ в Закарпатській області.

Як встановили оперативники, Ужгородський вокзал «замінував» колишній правоохоронець, здійснивши дзвінок із свого робочого місця, який вирішив пожартувати у такий спосіб у день сміху 1 квітня. Прокуратура Закарпатської області розслідує кримінальну справу стосовно зловмисника.

8 квітня у черговий міськвідділ УМВС зателефонував підліток і повідомив про замінування ЗОШ № 10. Автором цієї історії виявився учень однієї із ужгородських шкіл, батьки якого були вимушені заплатити штраф у кілька десятків тисяч гривень.

 

Упродовж 2008 року правоохоронці фіксували кілька неправдивих повідомлень про замінування в Ужгороді: «мінували» обласний художній музей, мерію, вокзал, школи. У 2009 році жартівники «замінували» університет.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також