Начальник Ужгородської міліції зізнався, що погарячкував, запевнивши,

8
0

що назве убивць подружжя підприємців Яцута до Різдва

Начальник Ужгородського МВ УМВС Василь Понзель сьогодні на прес-конференції зізнався, що раніше поспішив із запевненням назвати винних у резонансному вбивстві подружжя підприємців Яцута ще до Різдва. «Ми працюємо і думаємо, що наші труди увінчаються успіхом. Як у нас заведено, ніколи не треба казати наперед. Можливо, я тоді погарячкував і сказав, що убивцю родини підприємців Яцута ми назвемо ще до Різдва, 7 січня 2007 року», — сказав Понзель. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

«Ми затримали особу, яку підозрювали. Було проведено велику роботу, тому що злочинець був надзвичайно хитрий, «катав» нас по Україні, зокрема Дніпропетровську, Харкові, але в результаті в Ужгороді ми його затримали, — розповів Понзель про перебіг розслідування справи. — Але на сьогодні його причетність до злочину не доведено, бо було чітко встановлено, що підозрюваний на момент скоєння вбивства знаходився у Дніпропетровську. Ми не маємо права затримувати невинну особу, хоча харків`янин «подарували» 9 епізодів розкритих злочинів. Харків`яни прийшли, забрали його і подякували нам, що ми його зловили».

На сьогоднішній день залишаються нерозкритими убивства сім’ї Садварі на вулиці Гагаріна, вбивство аптекарки Сіки та убивство родини Яцута в Ужгороді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також