Наша міліція - нас береже

9
0

правоохоронці Закарпаття урочисто відзначали свій професійний день – День міліції України

До працівників, ветеранів правоохоронних органів нашого краю із вітальним словом звернувся голова обласної ради Михайло Кічковський. Він сердечно поздоровив іменинників із професійним святом, побажав їм міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя і всіх людських благ.
    - «Нинішній рік, наголосив Михайло Михайлович, увійде в історію своїми пам’ятними подіями. І до кожної з них - ви причетні своєю працею. Перш за все, згадаймо позачергові вибори до Верховної Ради України. Завдяки злагодженій роботі підрозділів управління внутрішніх справ, високій професійності ваших колег на місцях вони пройшли організовано, прозоро, без порушень законодавства і громадського правопорядку.
    Вже обрано Голову Верховної Ради, Прем’єр-міністра, сформовано Уряд України. Отже, є всі умови для діяльності законодавчої і виконавчої влади, що вкрай важливо для нас із вами. Переконаний, маючи великий досвід роботи, належну фахову підготовку ви зробите все для того, аби забезпечити належні умови для спокійного життя і праці наших краян.
    Працівники правоохоронних органів Закарпаття з високим почуттям громадянського і професійного обов’язку виконували і виконують свої завдання скрізь, де потрібно стати на захист чесної людини, законності і правопорядку. Підтвердженням цього є те, що з ваших рядів закарпатці обрали депутатів у місцеві ради. Зокрема, загартування у правоохоронних органах пройшли депутати обласної ради теперішнього скликання Антон Зелінський, Іван Гецянин, Олександр Яцканич. Достойно очолює Мукачівську районну раду Іван Михайло. У багатьох селах, селищах області місцеві ради очолили ваші колеги. Це – велика довіра і велика відповідальність».
    На завершення свого виступу голова обласної ради вручив начальнику управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області генерал-майору міліції Віктору Чепаку вітальний адрес обласної ради, в якому - привітання з нагоди свята і побажання плідної подальшої роботи в ім’я зміцнення незалежної держави.
    Керівник облради вручив також почесні відзнаки обласної ради кращим правоохоронцям, яких представило до нагороди керівництво управління внутрішніх справ за високу професійну майстерність, сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, захисту прав і свобод громадян та з нагоди професійного свята. Зокрема, Почесною громадою облради Михайло Кічковський нагородив підполковника міліції, заступника Тячівського РВ УМВС Василя Грулю, підполковника міліції, заступника начальника Іршавського РВ УМВС Михайла Костака. Грамотою обласної ради відзначено майора міліції, начальника відділу тактичної і стратегічної розвідки розвідувального центру УБОЗ УМВС Сергія Вучкана, старшого лейтенанта міліції, дільничного інспектора міліції відділення дільничних інспекторів міліції Виноградівського РВ УМВС Віталія Лабатія та старшого лейтенанта міліції, старшого дізнавача групи дізнання Великоберезнянського РВ УМВС Мирославу Мордованець.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також