Наступний турнір зі спортивного танцю «Ужгород open-2007»

12
0

може отримати вищий статус

Зі слів Президента федерації спортивного танцю «Динамо-Україна» Сергія Дороговцева, традиційним міжнародним змаганням зі спортивного танцю «Ужгород open-2007» буде запропоновано присвоїти вищий статус – international ореn. Про це він сказав в Ужгороді 2 травня під час прес-конференції, повідомив учора, 3 травня, кореспонденту ЗІКу керівник прес-центру турніру «Ужгород open-2007» Володимир Тарасюк.

Нині змагання мають статус міжнародних і рейтинг IDSF ореn.

Турнір зі спортивного танцю «Ужгород open-2007», який відбувався 1-2 травня, одночасно був відбірковим туром до чемпіонату світу.

Як зазначив Тарасюк, зі слів фахівців, ці змагання претендують стати змаганнями року. Оскільки такого рівня й розмаху турніру Ужгород ще не проводив. Показово, що вперше за роки незалежності України було проведено і семінар для суддів, сказав він.

«Ужгород open-2007» відбувається уже ввосьме. Цьогоріч у ньому взяли участь понад 900 спортсменів та членів журі з 15 європейських країн та Сінгапуру. Своїх вихованців також представили 79 клубів із 30 міст України. Танцюристи демонстрували своє вміння у 36 видах програми й розіграли 108 комплектів нагород. Як і очікувалося, ужгородська пара Володимир Лятов та Вероніка Мишко (категорія «молодь») за програмою 10-ти танців зі значним відривом посіли перше місце і здобули собі право участі у світовому турнірі, який проходитиме в Сінгапурі.

У найбільш рейтинговій категорії «дорослі» в програмі «стандарт» перемогу святкувала пара Олексій Захарін — Вікторія Сердюк (Росія), а в програмі «латина» — Олег Шик-Ганна Фернебок (Україна).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також