Найбільш креативна антиСНІД-футболка (ФОТО)

10
0

Приз в $ 1 000 від Фонду Олени Франчук АНТИСНІД, присуджений читачами сайту obozrevatel.com в рамках конкурсу Naked Street Fashion: робота Rubber is sexy!, Створена Дариною Непряхіной, дизайнером інтернет-компанії Stepico (Львів). Фонд Олени Франчук АНТИСНІД нагородить переможця. Урочисте нагородження відбудеться наприкінці серпня.

Нагадаємо, конкурс графічного дизайну Naked Street Fashion присвячений темі безпечного сексу. Завданням конкурсу була - розробка тексту та дизайну написів / зображень для нанесення на нижню білизну. Мета конкурсу - наповнити повсякденне життя української молоді темою «хороший секс - це безпечний секс».

З великої кількості робіт, надісланих на конкурс від 618 учасників «Обозреватель» відібрав 200, на нашу думку самих яскравих і тематичних.

Ми надали читачам можливість вибрати переможця. Основним критерієм для визначення призера було те, наскільки ясно, яскраво, іронічно й дотепно конкретна робота привертає увагу до теми безпечного сексу і спонукає користуватися презервативами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також