Нещасний випадок в лісопильному цеху призвів до смерті

4
0

водія

Штрафні санкції на посадових осіб ВАТ «Факторімпекс» (Мукачівський район) наклало Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області у зв’язку з нещасним випадком зі смертельним наслідком, що стався вчора, 9 жовтня, на підприємстві,– повідомила власкору ЗІКу прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду Віра Туряниця.

Водій автонавантажувача ВАТ «Факторімпекс», 49-річний Юрій Якима, займався вивезенням та укладкою чорнових заготовок з лісопильного цеху. Пізніше, ремонтуючи гальмівний циліндр автонавантажувач, водій не закріпив вили машини домкратом, які опустилася просто на його голову.

Територіальне управління Держгірпромнагляду наклало також заборону на користування автонавантажувачем та створили комісію з розслідування обставин та причин нещасного випадку.

З початку поточного року в провідних галузях економіки Закарпаття – лісозаготівлі та лісопереробці – зареєстровано 25 випадків травматизму, пов’язаного з виробництвом. Цей показник, як і кількість випадків зі смертельним наслідком (2), сягнули рівня виробничого травматизму в галузі 2006 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також