Незабаром побачимо Парад Наречених

11
0

Акція відбудеться в Ужгороді

У вівторок, 24 червня, о 12 годині у приміщенні Карпатського Інформаційного Агентства, за сприяння Карпат-Конференц-Сервісу, відбудеться зустріч організаторів Параду Наречених в Ужгороді з журналістами.

Парад Наречених (акція, колі дівчата та жінки мають можливість у весільних сукнях, з весільними букетами у супроводі фотографів, відеооператорів та шанувальників пройтися вулицями містом) — захід соціально рекламного характеру, покликаний укріпити і підвищити суспільну цінність таких понять як сім’я, шлюб, заміжжя і материнство, освіжити та збагатити бажання кожної дівчини і жінки бути нареченою, дружиною, матір’ю, бути красивою та бажаною.

Подібні заходи вже не перший рік успішно проходять в різних країнах світу, зокрема в Америці, Німеччині, багатьох містах Росії та України. Тепер і в Ужгороді з’явиться свій Парад Наречених.

Акція проводиться Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міської ради та Закарпатською лігою КВН спільно з Корпорацією свят «Не ПоНяЛ», Кафедрою туризму УжНУ та Туристично-Інформаційним центром Закарпаття.

Про те, як виглядатиме ця подія, про умови участі та цікаві моменти, що чекатимуть на учасників та глядачів розповідять журналістам спікери прес-конференції: представники Корпорації свят «Не ПоНяЛ», головний редактор Закарпатської ліги КВН Сергій Денисенко та завідувач кафедрою туризму УжНУ Федір Шандор.

Хочеться сподіватися, що у нас ця красива і надзвичайна подія також приживеться і переросте в традицію, знайшовши популярність серед наших прекрасних ужгородських наречених, яких з кожним роком стає дедалі більше.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також