Німці зніматимуть фільм про закарпатських гуцулів

7
2

документальний

Наприкінці липня-на початку серпня цього року знімальна група першого німецького суспільного телебачення ARD розпочне зйомки документального фільму про гуцулів, які живуть у горах на кордоні з Євросоюзом та частково на території Румунії. Мета - показати життя та побут гуцулів у віддалених та важкодоступних місцях по обидва боки українсько-румунського кордону.



Організатори проекту намагатимуться порівняти життя мешканців у центральній частині Євросоюзу з життям у найвіддаленіших точках єврокордону. У фільмі планують передати традиції та звичаї гуцулів. Спробують відзняти гуцульське весілля з усіма давніми ритуалами.



Водночас на Буковині проводитимуть зйомки віддалених відділів Чернівецької прикордонної служби.



Знімальна група у роботі над новим документальним фільмом бажає об’їздити всі Карпати: Путильський район Чернівецької, Верховинський, Косівський райони Івано-Франківської, Рахівський, Тячівський райони Закарпатської областей.



Коментарі

V
Viktor

Казали в редакціі, що потрібно в казати конкретний канал, який зніматеме цей фільм! Вкажіт будь ласка який конкретно: arte, NDR...............

V
Viktor

Слава Иисусу Христу! Мене звати Віктор, проживаю в Берліні, звонив в редакцію ARD, проце там нічого не знають, питалися в нас де ми це прочитали?

Читайте також