Нові лідери Міжгірської першості з футболу

9
0

У неділю відбулися матчі другого туру футбольної першості Міжгірщини. І знову не обійшлося без несподіванок. Розпочнемо з того, що футбольний клуб із Колочави знову не зміг зіграти свою першу гру в чемпіонаті (нагадаємо, матч першого туру із Вучковим з поважної причини було перенесено на 4 липня).

Цього разу колочавці “обділили увагою” ФК “Шипіт” із Пилипця, таким чином, подарувавши йому три очки. Напевно, минулорічні чемпіони дають фори аутсайдерам для того, щоб цікавіше було здобувати трофей першості цього сезону.Незважаючи на масові гуляння, приурочені до місцевого свята — проводів тваринників на полонини, все ж таки відбулися дві ігри поточного туру між командами ФК “Едельвейс” (Келечин) — ФК “Міжгір’я-Лозянське” та ФК “Вучкове” — ФК “Бескид” (Н. Студений). Одразу ж хочеться відмітити нижньостуденівців — цього року хлопці показують суперрезультати, доказ цьому — 5:0, більш ніж переконлива перемога над ФК “Вучкове”. Непоганий старт: дві перемоги поспіль, 6 турнірних очок і перше місце в районному чемпіонаті на даний час посідає ФК “Бескид”. Так тримати

А в Келечині “коаліціанти” ФК “Міжгір’я-Лозянське” не змогли вистояти навіть нічию. Цього разу келечинці з усією серйозністю віднеслися до матчу, чого не скажеш про гостей, у яких за відсутності голкіпера ворота був змушений захищати польовий гравець, а на лаві запасних не було жодного футболіста. Ось і трапилось так, що удар зі штрафного виявився несподіванкою для “новоспеченого” стража брами суперників. Мінімальна перемога господарів 1:0. ФК “Едельвейс” здобуває перші три очки.

Отже, за підсумками двох турів команди розташувалися так: перше місце за ФК “Бескид” — 6 очок, друге — ФК “Шипіт” (4 очки), на третьому — “ФК “Едельвейс” (3 очки).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також