Новий керівник обласної ДПА почав кадрові чистки

5
0

В обласному апараті та деяких ДПІ

У четвер в обласній податковій адміністрації відбулася розширена нарада за участю керівників структурних підрозділів ДПА та начальників податкових інспекцій. На ній було проаналізовано стан формування податкової бази на квітень 2007 року. З інформаціями з цього питання виступили перший заступник голови ДПА у області Іван Деркач та начальники усіх податкових інспекцій.

На нараді голова ДПА у області Василь Іванчо повідомив про кадрові зміни у керівництві обласної ДПА та ряду ДПІ. Так, наказом ДПА України від 3 квітня 2007 року заступниками голови ДПА у Закарпатській області призначено Бутенка Миколу Григоровича, який досі працював начальником відділу оподаткування фізичних осіб, та Матьолу Іллю Ілліча, який досі очолював ДПІ у Виноградівському районі.

Наказом ДПА України також призначено :

- начальником ДПІ у Виноградівському районі Граб Тетяну Дмитрівну, яка досі працювала першим заступником начальника цієї ж інспекції;

-начальником Свалявської МДПІ - Лендєл Ганну Дмитрівну, яка досі працювала першим заступником Мукачівської ОДПІ;

-начальником ДПІ у Тячівському районі - Кричфалушія Івана Івановича, який досі працював першим заступником цієї інспекції.

Вчора ж відбулося представлення новопризначених керівників у колективах вказаних інспекцій, повідомили з відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також