Обікрали... обласну прокуратуру

23
0

З території відомства загадково зникли п`ять дерев породи "туя"

На двох хлопчаків, котрі у вечірній час вешталися поблизу прокуратури Закарпатської області, ніхто з перехожих не звертав особливої уваги

А наступного ранку один зі службовців виявив, що з території прокуратури загадково зникли п`ять дерев породи "туя". Тож працівників служби охорони, які заступали вранці на вахту у будинку Господарського суду, попередили про ймовірне повернення невідомих крадіїв.

...Коли стемніло, працівник Ужгородського МВДСО М.Луцович зауважив двох підлітків. Хлопці, зацікавлено оглянувши туї, підійшли ближче до дерев. Тому страж порядку вирішив затримати підозрілих юнців. Трохи пізніше їх доставили для розмови в Ужгородський міськвідділ УМВС.

З`ясувалося, що затримані — 14 і 13-річні місцеві жителі, учні однієї з ужгородських шкіл. Хлопці зізналися у скоєнні крадіжки п`яти дерев з території прокуратури. Розповіли й про намір збути поцуплене. За словами школярів, на такий вчинок їх штовхнуло бажання розважитися на ігрових автоматах. Збитки, завдані юними крадіями державі, оцінюються у суму понад тисячу гривень. Речові докази вилучено. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Репортер

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також