Огинь і м'ясо у Мукачеві: переможцем фестивалю став Віктор Погань (ФОТО)

8
4

Урочиста церемонія нагородження найкращого приготувальника м'яса на вогні відбулась сьогодні у Парку Перемоги.

Отже, за підсумками фестивалю, який проходив у Парку Перемоги 7-9 травня, переможцем став Віктор Погань, з с. Сторожниця, Ужгородського району. Як повідомляється, дегустували у нього рульку, ковбаски та шашлик.

Нагадуємо, що у суботу 7 травня у Мукачеві стартував фестиваль "Огинь і м'ясо", на якому були присутні байкери зі всієї України та із-за кордону. 

Потім байкери перетворили центр Мукачева на іподром для своїх "залізних" коней.  

Читайте такожУ Мукачеві матерів привітали концертом у головному парку міста 

Mukachevo.net

Коментарі

ДО
До організаторів

Участники - молодці. Переможцю - пошана. Органзіатором - "двійка". Ніякого промоушена, рекламна підтримка - НУЛЬ (ФБ не можна брати у рахунок). Такі заходи починають просувати за 3-4 місяця до проведення, інакше туриста не буде. Так й сталося. Отже учасники відчували себе дуже не комфортно, бо всі місцеві на ці свята по домівках та огородах, а туристи - у Косино. Цей фест не має історії, імені, тому організтори були повинні звернути гори, аби заманити відвідувачів. Цього не було зроблено. Результат, як то кажуть, говорить сам за себе.

К
кара

і багато людей було на цьому святі?

1
111

А чим конкретно нагородили?? Цією желізакою??

Д
Дегустатор

не знаючи ще переможця, вчора саме у цього Вітора Поганя мені найбільше сподобався шашлик та свинячі вушка. Дуже смачно все було приготовано! Молодці хлопці - кухари та організатори свята! Все було супер, а найкращим був Дух свята , позитивна енергитика відчувалась напротязі всього фесту! Супер все!

Читайте також