Огинь і мнясо - 2017: На вихідних у Мукачеві запахне шашликом та бограчем (ВІДЕО)

16
10

Мукачівці та гості міста цими вихідними зможуть сповна насолодитися гастрономічним фестом «Огинь і мнясо», який проводиться в місті вдруге.

Як вже раніше розповідалося, концепція фестивалю - страви на вогні. І цьогорічний, ІІ Мукачівський міський фестиваль “Огинь і мнясо”, буде гарною нагодою змістовно провести відпочинок у місті над Латорицею.

Всі, хто забажає прийтина фестиваль, можуть поринути в атмосферу не тільки закарпатської кулінарії, але й цікавої, як завжди концертної програми, долучитися до 10-літнього ювілею мукачівський байкерів, і, можете повірити на слово, стати свідками - нового кулінарного рекорду.

Тож, з 29 квітня по 2 травня 2017 року у парку “Перемога”, 11.00 до 21.00 год. проходитиме ІІ Мукачівський міський фестиваль “Огинь і мнясо”.

Пропонуємо відокоментар: Максим Адаменко, керівник Мукачівського турінфоцентру

Як проходив фестиваль минулдого року, можна подивитися тут

Коментарі

М
Митрьо

Ліпше би ями платали на путях

НЗ
Нігуя Зебе

Програму ,,РЕВІЗОР,, занросили?

O
Ole

по-чеськи maso (масо), по-словацьки maso (м`єсо), а в русинській присутній дифтонговий звук n. Но його не треба писати, а говорить кожний як хоче. Я вживаю: Fleisch.......... перекручувати ушыткі знавуть...........

Ф
Файта

Огинь та мняса туто вшиткой правильно. А за перевал пакуй Людина на вогонь та м,ясо , лем там ся лишай. Тоди Вас нич смущати не закортить. Заєнно сміття поможеш зі Львова по Україні розвозити.

М
Мукачівка

))) в слові мнясо нема помилки, це по русинському воно МНЯСО, це фішка така закарпатська, тіпа слова - Варишське пиво. А слово огинь вас не смущає?))))

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

сподіваюсь організатори не додумаються як в Ужгороді обгородити все забором і брати за вхід по 30грн. Для цікавішого зробіть якийсь "Їжконтроль",бо всі фестивалі як один схожі на "Червене Вино".придумайте якусь фішку фестивалю!!!!

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

До "Людини" А "Огинь" тебе не смущає??

В
ВВП

Цеевропейская прихватизаторская портянка)

Р
робот

отанньому , то така Закарпатська фішка , саме мнясо а не м*ясо

Л
Людина

Виправте помилку в назві "...мнясо"

Читайте також