Олександ Гаврош репрезентував ще одну книжку еротичних поезій

26
3

"Тіло лучниці" побачило світ у Львові

Нещодавно у Львові представили нову збірку еротичних поезій. “Тіло лучниці” -- спільна робота ужгородського журналіста й поета Олександра Гавроша та його тезки львівського художника Сашка Войтовича. Така собі спроба створити міф ідеальної Жінки чоловічими руками на 50 сторінках приємної на дотик збірки.

Ця книга – перша співпраця двох чоловіків, і важко сказати, чи то вірші доповнюють картини, чи навпаки: ілюстрації – поезію. І не перша еротична збірка Олександра Гавроша. Однак, якщо первісток -- “Фалічні знаки” – більше для чоловіків, (там, за словами автора, було все “відкритіше та твердіше”), то “Тіло лучниці”, по-перше, одна з перших збірок еротичної поезії, виданих у Львові. А по-друге:

-- Ця книга про жінок і для жінок. А те, як вона оформлена, буде цікаво як читачеві, так і поціновувачу образотворчого мистецтва. Мої вірші – з пережитого, з того, що сам відчув – ділиться поет.

Автор поезій Олександр Гаврош упевнений, що еротика – саме те, чого бракує українській літературі: “В нашому письменстві слабо розвинений еротичний струмінь. Вона є набагато цнотливішою за український народ. Ми боремося за ідеали і забуваємо про інші речі”.

Коментарі

Ш
Шуберт

Прочитав першу збірку еротики цього автора! Маразм та пошлятина... Зараз вийшла друга збірка... Ще більший маразм! Про яку цнотливість і про який український народ ви говорите, пане Гаврош? Почитайте Камасутру, написану 3 тисячоліття тому. Оце еротика!x0dx0a А загалом складається враження, що автор - сеусуально стурбований павіан...

І
Іван

Шуберт! Ти дістав. І у цьому ти також розбираєшся. Я таких людей знав. Більшість з них є повні маразматики.

Ш
Шуберт

Іванку, Іванку! З того боку ярку...x0dx0aВсе в порядку. Нікого не потрібно безпідставно ображати, але потрібно бути обєктивним. Нажаль, творчий талант пан Гаврош підмінює одіозністю та піжонством...

Читайте також