Оператор МТС "киданув" школу в Берегові

16
5

Директор навчального закладу скаржиться на мобільного оператора Керівництво берегівської ЗОШ № 3 скаржиться на дії всеукраїнського мобільного оператора «МТС». Днями директор навчального закладу Магдалина Бачко звернулася зі скаргою щодо недотримання умов договору з боку компанії «МТС», - повідомляє beregszasz.com.ua.

Справа в тім, що компанія встановила свою вежу на території школи. За умовами договору мобільний оператор мав обгородити спортивний майданчик закладу і лише тоді приступати до отримання дозволу на виготовлення проекту землевідведення для розміщення вежі в межах території школи.

На сьогодні вежа вже встановлена, однак огорожі як не було, так і нема досі. Наразі ведуться переговори між компанією «МТС» та Берегівським управлінням освіти щодо вирішення спірного питання.

Коментарі

В
вуйко

1.хто укладав договір директор школи чи РайВО? 2. чи є погодження з контролюючими органами такими як СЕС от у чому питання.

*
*****

А куди поділися батьки,чому не втручаються і не йдуть у прокуратуру?!

В
ваму

таку директрису - геть зі школи.

Я
Я

Жах, дозволити покласти вишку на території школи.

Т
Телефоніст

А пані директор школи не хоче поставити цю вежу собі в дворі,а не на території школи,де сотні діточок будуть піддаватися електромагнітному випромінюванню.А може воно корисне для навчання?

Читайте також