Пам`ятник жертвам політичних репресій в Ужгороді знищили

6
0

…комунальники

Демонтаж пам’ятника жертвам політичних репресій в Ужгороді здійснили працівники Ужгородського комунального автотранспортного підприємства (КАТП). Це з’ясували правоохоронні органи, – повідомила 26 червня ЗІКу помічник начальника Ужгородського міського управління ГУ МВС України в Закарпатській області Катерина Кийович.



За її словами, пошуком зловмисників, крім членів слідчо-оперативної групи, займались також працівники карного розшуку Ужгородського міськуправління та представники ДАІ. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група, а також начальник закарпатської міліції Павло Кононенко, начальник Ужгородського міськуправління міліції Віталій Шимоняк та його заступники. Правоохоронці одразу звернули увагу на сліди вантажних автомобілів, що залишились на землі біля підніжжя пам’ятника.



Так було встановлено, що частковий демонтаж пам`ятника було здійснено працівниками Ужгородського комунального підприємства.



За свідченням водіїв КАТП, вказівку демонтувати пам’ятник їм дав безпосередньо начальник комунального підприємства Василь Грамотник.



Нагадаємо, 25 червня в Ужгороді на площі Дружби Народів було демонтовано пам`ятник жертвам політичних репресій, встановлений рік тому, 5 червня.



У монумента було відрізано частину вилитих із бронзи фрагментів: дзвін, хрест і крила – одне повністю, друге – частково.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також