Пащенко: Ващук хоче зробити із студентів маріонеток

3
1

Про це політолог зазначив Мукачево.net, коментуючи останні події у виші.

“Cтипендіальні пристрасті» пан Пащенко вважає намагання створити зі студентів маріонеток.

« Щодо нинішніх подій в УжНУ, то ця гра зі стипендіями – бажання підпорядкувати усе собі, а зі студентства зробити ляльковий театр маріонеток. Введення у дію стипендіальних комісій провокує пристосуванство і призводить до того, що студентство втрачає стимул до навчання. Це своєрідне повернення до радянських часів комсомолу, але й тоді  замість успішності не вигадували якихось 10-11 інших критеріїв» - зазначає пан Пащенко.

«А наказ ректора про «сесію довіри» - це взагалі вершина соціальної демагогії, яка могла сповідуватися в 20-х – 30-х роках на робфаках, але ніяк не в класичних університетах навіть другої половини ХХ ст. Третім проявом безсоромного самоуправства стали майже тримісячні канікули на увесь зимній період, бо ректор-заробітчанин-ділок навіть не думає, що хтось вступає у ВНЗ, щоб отримувати знання, а не просто дипломи» - зазначив політолог.

Більше про те, що спровокувало конфлікт між регіональною більшість і ректором-регіоналом читайте у розлогому матеріалі.

Коментарі

С
саша

ВИ,знаєте, ПАНЕ ПАЩЕНКО,адміністрація вищої освіти ,каже що міністерство освіти є власник і адміністрація НИЖЧЕ Є власники,а всі інші наймані працівники .тобто НАЙМИТИ З ЯКИМИ МОЖНА РОБИТИ ,ЩО ХОЧЕШ.КОМСОМОЛЬЦІ учились,повинні були вчитись, була жостка відповідальність ,а тут хаос .НЕ потрібно ГЛОБАЛІСТИКИ ,пропоную просто ігеніально. Дітей за парти слухати ВИКЛАДАЧА І сидіти за КНИГАМИ, А ДОМА ЗА КОМП"ЮТЕРАМИ. ВСЕ ПРОСТО І ГЕНІАЛЬНО!Господарством займається ОБЛАСНЕ І МІСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО!!!

Читайте також