Перший ресторан KFC відкриють в Ужгороді восени цього року

8288 1

28 серпня 2024 року бренд KFC анонсував відкриття трьох нових ресторанів в Україні до кінця року.

Зокрема, у вересні відбудеться відкриття нового ресторану у Києві на Дніпровській Набережній, у жовтні — в Ужгороді в ТЦ Корона, а в листопаді — в Білій Церкві на вулиці Ярослава Мудрого. Це будуть перші ресторани KFC в Ужгороді та Білій Церкві, а загальна кількість закладів у мережі досягне 64-х, з яких 25 розташовані у Києві.

KFC Ukraine продовжує активно розвиватися, навіть в умовах війни, вірячи в майбутнє України та її відновлення. Відкриття нових закладів – це не лише розширення географії присутності бренду, а й створення нових робочих місць, що сприяє економічній підтримці регіонів.

“Ми дуже раді, що наші гості завжди позитивно реагують, коли ми оголошуємо про нові відкриття. Наша компанія отримує запити з усіх куточків України, де люди чекають на появу KFC у своїх містах – тому з радістю анонсуємо наступні відкриття цього року. Ми бачимо всі ваші побажання, працюємо над ними і плануємо активний розвиток на наступний рік”, — додає Аліна Кіптик, керівник одного з франчайзі KFC в Україні ТОВ “Tasty Food”.

Коментарі

МХ
митник хабарник

компанія отримує запити з усіх куточків України - go home

Читайте також