Під Хустом відбулися змагання з мотокросу

16
0

Тисячі мешканці міста мали змогу спостерігати за учасниками двох - Закарпатського та Всеукраїнського - чемпіонатів з мотокросу, який відбувся на приміських трасах. Учасників чемпіонату вітали заступник міського голови Хуста Іван Фетько, представник обласного управління фізичної культури ОДА Анатолій Плеханов і головний суддя змагань Микола Попелюк.

У першому заїзді (клас 150 куб. см, повітряне охолодження) переможцем став майстер спорту Юрій Наумчик із міста Ковель. Майстер спорту Віктор Будрик (м. Хмельницький) – срібний призер, Михайло Шманьо зі Сваляви удостоївся бронзової медалі. На жаль, хустянин Максим Марченко став лише четвертим.

Майстер спорту з міста Ковель Володимир Яцюк не знав собі рівних у класі 500 куб. см. Ужгородець Віктор Стегура нагороджений срібною медаллю. Кандидат у майстри спорту з м. Черкас Валентин Бриворот – бронзовий призер. Хустяни Володимир Шутко, Василь Дзяпко та Микола Січ посіли відповідно 5, 6, і 7 місця.

У командному заліку перше місце дісталося мотокросменам міста Ковель, на другій позиції ужгородці, мотогонщики Хмельницького – на третьому місці.

Як уже було сказано вище, паралельно на цих же трасах проводилася першість Закарпатської області з мотокросу. У класі машин до 150 куб. см. переможцем став мукачівець Олександр Матей. Хустяни Валерій Лунченко отримав срібну медаль, у Юрія Цьоки – бронзова нагорода.

Богдан Демеш з Хуста здобув перемогу в класі 65 куб. см.

У класі «Аматори» чемпіоном області став Денис Єгоров із Хуста, свалявчанин Констянтин Шелестай здобув срібну медаль, Михайло Капустей (село Голубине) – бронзовий призер.

Серед ветеранів чемпіоном став кандидат у майстри спорту з Ужгорода Анатолій Попочевний, хустяни Іван Гебеш, Володимир Чол вибороли відповідно срібну та бронзову медалі.

У класі 150 куб см. (рідинне охолодження) чемпіоном області став Олександр Матей з міста Мукачева, хустянин Валерій Лунченко та Юрій Цьока срібні та бронзові призери чемпіонату.

Майстер спорту зі Сваляви Андрій Крічфалушій став чемпіоном до 500 куб. см. Юрій Сабо (Ужгород) – срібний, а хустянин Володимир Перец – бронзовий призери.

Учасники чемпіонатів висловили подяку Хустській райдержадміністрації, міській раді та технічному коледжу міста Хуст (директор Михайло Яськів), які сприяли успішному проведенню змагань.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також