Під прикриттям виплат допомоги банки обманюють пенсіонерів і відкривають їм кредитки

12
7

Більшість банків при оформленні карток відкривають пенсіонерам кредитні ліміти.

Інформація про виплату пенсіонерам щомісячної допомоги у розмірі 2200 гривень викликала неабиякий ажіотаж і створила біля банківських установ величезні черги.

Банківські працівники не тільки раді допомогти пенсіонерам, а і додатково зробити їх клієнтами своїх банків. У чому ж загадка?

Банки взагалі не виплачують зараз такого роду допомоги. В їхній функціонал входить лише заповнення та надсилання відповідної реєстраційної форми до Міністерства соціальної політики.

Таку ж заявку можна заповнити самостійно не відвідуючи банк особисто. Проте обовязково потрібно мати номер IBAN (International Bank Account Number) – міжнародного номера банківського рахунку заявника, який отримується при відкритті такого рахунку.

Пенсіонери, які не розуміють цього йдуть до банків і просять допомоги у банківських працівників, які своєю чергою вирішують збільшити кількість клієнтів і пропонують внести на картку символічну суму та встановлюють кредитні ліміти.

Тому черги у банки і штучний ажіотаж із виплатами грошових коштів від міжнародних організацій – це більше маркетинговий хід банківських установ у просуванні своїх послуг.

Крім цього треба розуміти, що грошову допомогу отримають далеко не всі, хто заповнить форму, адже міжнародні організації прописують певні умови.

В першу чергу йдеться про внутрішньо переміщених осіб, про людей, які евакуюються із населених пунктів із районів проведення воєнних дій чи осіб, які проживають у деокупованих населених пунктах.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

НК
Ні корупції і казнокрадству

Згоден...частково ...але зараз це не має нічого спільного з тим що ви написали це ООН надає грошову допогу дочого тук кредити і крелитні ліміти як ви написали ...? Абсурд...по чиїх вказівках ви дієте і що вам треба писати всім давно зрозуміло але хочаб пишіть правду з вашого боку це була прямий розпал ворожнечі ....вам просто поступила команда обісрати цей банк бо він Суркісів...а про наявні проблеми в нашій мерії умовкаєте блокуєте людей які пишуть правду не даєте слова сказати про тих хто вам надає ці вказівки

ДД
До двох нижніх коментів

Як просите , "правдиві і ні корупціії , ні казнокрадству" , то відповімо ! Чи не Суркіси зі своїми дітьми і рідними перетинав , ВТІКАЮЧИ з України, кордон угорський в напрямку до ЄС? Чи не він вивіз великі суми з країни в першій тиждень війни з рф-ією? Чи не він повертався за ще 13 швейцарськими годинниками ? Чи не його відділення банків (Акцент - банк чи А-банк) ? Чи не Фрідман з К° є на волосині у світі за "участь" в оточенні путіна ? Чи не його відділення Альфа-банку , доедавна були в Україні також (із-за великого портфеля внесків громадян України, депозитів , кредитів ,іпотек .... наразі не зміг би НБУ щось радикально змінити. Проте дали Фрідману і Авену "переписати" формально активи на болгарина ....тимчасово звичайно). Про Коломойського вже написано - переписано досить багато....з його колишнім кидком всієї України в ПриваБанку . ПУМБ Ахметова ..... найчеснішої совісної людини в країні годі й писати . Але , поки-що працюють і на тому "добре" . Але ж .... І т.д

П
Правда

Напишіть про приватбанк який само більше є аферестичним ....чому мовчите пишвть то що знаєте на сто відсотків пишіть провірену інформацію а не видуману і взяту на чутках ...не подстрікайте людей хіба віцни вам мало ви розпалюєте ворожнечу ....побійтеся хочаб Бога ....

НК
Ні корупції і казнокрадству

Не маю слів шо за кончений і вонячий цей сайт ...нічого не знає жодною інформацією не володіє но зато пише....ніхто нвяких кредитів і лімітвв не видає тому що їх поосто у військовий час нема ....напишіть чомк в Карпатію не носять повестки чрму федів казнокрад не на війні чому балога бреше і краде а не звинувачуйте людей які потом помагають пенсіонерам без обідніх перерв і ви ще обзиваєте їх щурями ...треба більшого щуря ніж федів барчій зотова гасинець шкріба ви не компитентний сайт який робить ворожнечу в рідному місті ....може вам на передову ? Чи вам балога бронь зробив як і своїм підлеглим в мерії ? Це звичайна допомога пенсіонерам від ООН на рахунок цього є офіційні пулікації і виступи керівництва нашої держави а ви пишете про якісь ліміти ...позор вам і ганьба вонючий сраний сайт ...ужас

ЗЛ
Золтан Лендєл

Лрп

ДН
До нижнього

Молодець правду пишеш життя в 3000уе оцінили молодих а пенсіонерів і задарма нетреба лише землю або квартиру забрати

М
Місний

Війна війною , а на€б@ти земляків вони не забувають . На кого працюєте , банківські щурі ? На тих , хто вивозить своїх виплодків з мега сумами за кордон у перші дні війни ? Нічого не змінюється в цій країні.

Читайте також