Під Ужгородом розбився мотоцикліст

17
17

Сьогодні, 19 березня на перехресті мікрорайону Шахта та Ужгородського коньячного заводу сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста.

По трасі зі сторони Мукачева на великій швидкості рухався мотоцикліст на дорогому мотоциклі. За попередніми даними, це був мешканець Ужгорода.

При наближенні до перехрестя, байкер побачив авто і почав гальмувати. За словами свідків гальмівний шлях був дуже великий. Не впоравшись з керуванням мотоцикліст на великій швидкості вдарився об землю, внаслідок чого моментально загинув. Байк разом з тілом котилися ще багато метрів.  Зупинився залізний кінь вдарившись в авто попереду.

За словами старшого інспектора зі зв'язків з громадськістю відділу ДАІ УМВС в Закарпатській області Ганни Трофімчук більше ніхто не постраждав. Пошкодження зустрічного автомобіля не значне.

Коментарі

Г
Гость

Что за враньё!!!!!!!!!!!!!!

Г
гость

Чего вы брешете. Изначально ГАИ информировало, что тормозного пути нет. Какого вы выдумываете, ради рейтинга, уроды.

E
Evgen

Народ все мы люди. Я тоже езжу на мотоцикле,и не потому,что нет машины,машина у меня есть и очень даже приличная,а потому,что в кайф. Но это мое личное дело. Я призываю всех-будьте на дороге бдительны,аккуратны и внимательны! Не оставляйте детей без отцов!!! Во всем мире ездят на мото,даже больше,чем на авто. Смотрите в зеркала дважды!!!! Не подрезайте мотоциклы!!! Не гоняйтесь с нами,мы быстрее-это неоспоримо. И помните,что будь ты на Жигулях либо на Кайене,ты впервую очередь человек разумный!

Э
Эксперт

Вся эта статья - заказная ложь!!! Мотоцикл ехал по главной, со второстепенной выехала девка на туареге и стала посреди дороги!!! мотоциклист пытался избежать столкновения и увел мотоцикл в сторону(ПОСМОТРИТЕ ФОТКИ НА ДРУГИХ САЙТАХ, МОТОЦИКЛ В АВТО НЕ ВРЕЗАЛСЯ), А СЕРЕЖА УМЕР ОТ УДАРА ГОЛОВОЙ ОБ МАШИНУ ЭТОЙ ДУРЫ....у которой папики-депутаты....

А
аноним

Менты одумайтесь когда вы попадёте или ваши дети в передрягу с мажорами ваши же колеги менты все так обставят против вас шарик круглый................

М
маша

а шо ви удивляєтеся?? то опять навірно кось мажорний був за туарегом, забашляли гаишникам та усьо. на мертвого легше уже ушитко повісити. Ганно Трофімчук, невже Вам не ганьба тке коментувати журналістам. Все ж таки перевірте інформацію, попитайте свідків, а то не приємно шо завжи так все через жопу!!!!!! родині покійного мої співчуття!

Т
Таша

Если это те же ГАИшники с Поста на выезде из Мукачево, - то даже удивляться нечему.

GM
Grygoriev Mykola

На кол таких гаишников вместе с такими журналюгами продажными. Серега, покойся с миром

В
В.С.

Те, що сталося - трагедія, адже сім'я і друзі втратили рідну людину. Однак на автора гнати не треба, там є прізвище працівника ДАІ, який і прокоментував ситуацію. От з нього й питайте.

К
КВАН

Свидетелю! В любое время суток!

К
КВАН

Свидетелю! Если Вы действительно что-то видели, прошу позвонить мне на номер: 067-454-54-три-три или 050 9147-ноль 50! Я перезвоню и встречусь с Вами в любом! Спасибо!

.
...

Якщо пишете, то пишіть перевірену інформацію! Не треба постійно робити винним мотоцикліста! Він прекрасно водив мот, і не міг розбитись "не справившись з управлінням". Просто треба аби менше на дорогах було тупих б... які і водити не вміють куплений туарег!! Сергію вічна пам"ять і рівних небесних доріг..

К
КВАН

Серёга R.I.P! Врядли мы что-то кому-то докажем, но мы оооочень постараемся!

К
КВАН

Что Вы пишите?! Слов нет! Если буду ругатьсяю. Вы ж сотрёте! ГАИ к ответу! Всё не так!

РМ
Редакція Мукачево.net

Ну це офіційна інформація від ДАІ.

С
Свидетель

Как все перекрутили!!! Тормозного пути как раз не видно. А причиной ДТП была машина вольксваген туарег, которая выезжала со второстипенной дороги на шоссе, не предоставив право в двожении... Мотоциклист потерял управлении при маневре чтоб уйти от столкновения, вылетел с байка и головой прямо в боковую дверь машины, а байка пролетел сзади машины еще 150 метров по трассе

С
Свидетель

Значит ДАИ намеренно все перекручивает... хотя это уже дело уголовных следователей"Байк разом з тілом котилися ще багато метрів. Зупинився залізний кінь вдарившись в авто попереду."Тело как ударилось в бочину машины осталось лежать на том же месте, а байк остановился САМ через 150 метров без байкера, и не ударялся в авто... а тут фотки, которые подтвеждают это********

Читайте також