Підприємці Ужгорода звинуватили міську владу

10
0

у рейдерстві

Учора, 4 жовтня, під час прес-конференції у прес-центрі газети «Неділя», ужгородські підприємці висловили своє обурення діями міської влади, а зокрема мера міста, Сергія Ратушняка. Про це у коментарі власкору ЗІКу сьогодні, 5 жовтня, розповіла керівник спеціальних проектів газети «Неділя» Людмила Орос.

Вона пояснила, що директори комунальних підприємств, розташованих у центрі Ужгорода – кафе «Молочарня» Ганна Коштура і директорка Ужгородської аптеки №1 Олена Литвин поскаржились журналістам на свавілля міської влади. Адже за спиною власників, за їхніми словами, приміщення продають чи здають в оренду за смішними цінами. За неперевіреною інформацією, «Молочарню» начебто продали київському власнику усього за 69 тисяч гривень, коли найгірша «хрущовка» в Ужгороді коштує понад 150 тисяч гривень.

Як розповіло власкору ЗІКу джерело, яке побажало залишитися неназваним, місце аптеки №1 в Ужгороді викупив банк.

У коментарі ЗІКу речник мера Ужгорода Олег Подебрій частково спростував надану інформацію. Ситуацію із аптекою він не коментував, а стосовно кафе «Молочарня» розповів, що його здали в оренду за 75 тисяч гривень на місць, у той час як колишні власники платили 2 тисячі гривень. «Я вважаю, що це в інтересах всіх ужгородців, адже зароблені за оренду гроші наповнюватимуть міський бюджет. Гроші підуть в садки, на зарплати лікарям медикам і т.д.», – сказав Олег Подебрій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також