Підприємці «Зеленого» ринку звинуватили речника міського голови

3
0

у поширюванні неправди

Підприємці «Зеленого» ринку категорично заперечують факт побиття ними камінням представників міської влади і називають цю інформацію свідомою провокацією.

Для того, аби виявити і покарати винних у її поширенні, вони звернулися з відповідною заявою на ім’я начальника Ужгородського МВ УМВС , а також начальника УМВС України в Закарпатській області Віталія Максимова.

«Ми, підприємці, що здійснюють підприємницьку діяльність на території КП «Ринок-1» по вул..Фединця-Баконія, - говориться у заяві, - з обуренням сприйняли неправдиву інформацію, що поширюється певними особами, про, буцімто, факт безпорядків, що, начебто, мав місце звини підприємців… 10.03.2007 р., а саме – закодування представників Ужгородської міської влади.

Вимагаємо провести розслідування за даним фактом, притягти винних осіб до відповідальності, в т.ч. кримінальної, за поширення недостовірної інформації та повідомити нас про вжиті заходи…»

Інформацію про побиття камінням представників ужгородської влади підприємцями «Зеленого» ринку оприлюднив речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також