Податківці не мають відбою

4
0

Од відвідувачів та роботи

         Закарпатські підприємства, які добре працюють і не мали проблем з податковою за останні два-три роки, викуповують структури з-поза меж області, аби здійснити через них оборудки з відшкодування ПДВ. Одна з таких фірм з Дніпропетровська задекларувала до відшкодування 160 млн. грн. Про це під час зустрічі керівництва Ужгородської ДПІ з журналістами повідомив начальник Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції Василь Розман.

        Пресі повідомили також про успіхи податківців обласного центру щодо збору податків до державного та місцевого бюджетів і умови роботи податківців. За словами начальника ДПІ Марії Бадиди, починаючий працівник податкової нині має близько 700 грн. зарплати, а з вислугою років та рангами — близько 2 тис. грн.

        При цьому до 200 тисяч в рік зросла кількість звернень до податківців обласного центру, зокрема, щодня доводиться видавати 200-300 довідок для отримання кредиту, 100-150 для отримання віз та багато інших.

        При цьому податківці ще й перевіряють, відслідковують роботу підприємців. Так, у цьому році виявлено 15 злочинів у сфері оподаткування на суму 1,8 млн. грн., попереджено 21 факт незаконного відшкодування ПДВ на 20,8 млн. грн., припинено діяльність 35 фіктивних фірм, 14 підпільних цехів та 2 конвертаційних центрів.

       Другого липня у податківців держави професійне свято.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також