Податківці Ужгорода привітали переможців конкурсу

7
0

Прищепити дітям інтерес та дати початкові знання про податкову систему України, а також виховувати підростаюче покоління в повазі до закону є одним із головних завдань працівників державної податкової служби. Саме тому, здійснюючи політику стимулювання добровільної сплати податків, податківці приділяють особливу увагу просвітницькій діяльності серед молоді, оскільки сприяння в опануванні школярами податкових навичок – важливий напрям на шляху до створення цивілізованих взаємин між державою та її

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Податки очима дітей” є одним із заходів, запроваджених Державною податковою адміністрацією України серед школярів. Головна мета проведення цього конкурсу – надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності та формування у молодого покоління високої податкової культури, розуміння ролі податків у житті держави, усвідомлення того, що своєчасна сплата податків забезпечує соціальний захист громадян України, підвищує добробут кожної конкретної людини.

Так, у травні компетентним журі при ДПІ в м.Ужгороді було підбито підсумки та визначено переможців першого етапу конкурсу, який проводився на міському рівні. Членів журі вразило, як школярі різного віку в малюнках відтворили свої знання в царині податків та висловили своє бачення користі податків, як і для чого працює податкова служба та в якому напрямі вона повинна розвиватися.

Кращими комісія визнала роботи:

У номінації «Художні твори»:

1 категорія: 1 місце - Співак Валерій ( ЗОШ №3), 2 місце - Сабов Олександр (ЗОШ №1), 3 місце - Харута Настя (ЗОШ № 5 ), 2 категорія: 1 місце - Дранчак Іван (НВК «Ужгородський економічний ліцей»), 2 місце - Сирих Ніка (Студія образотворчих мистецтв ім.Баконія З.С.), 3 місце - Селеш Олександр ( ЗОШ №14).

У номінації „Літературний твір”:

1 місце - Мудренок Костянтин (ЗОШ №8) , 2 місце – Попович Віктор (ЗОШ №8 ).

У номінації „Твори декоративно-прикладного мистецтва” перемогла Попович Богдана ( ЗОШ №8).

А днями в актовому залі ДПІ в м.Ужгороді відбулося урочисте нагородження переможців. Начальник інспекції Марія Бадида, яка виступила перед присутніми, наголосила, що у податках діти вбачають вихід у вирішенні багатьох нинішніх негараздів, лише за умови сплати податків можна звести нові новобудови і полагодити дороги, забезпечити щасливе дитинство і спокійну старість. Марія Бадида подякувала партнеру конкурсу – цьогоріч це була громадська організація „Асоціація „Жінка Закарпаття”, яку на урочистостях представляла Марта Волощук.

Переможці конкурсу отримали Грамоти та цінні подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також