Податківцям не дозволять приходити з «мечем»

4
0

Заявляє віце-губернатор Іван Балога

Після призначення нового керівника ДПА області з`явилися чутки про прискіпливі перевірки певних бізнесових структур. З проханням підтвердити або ж спростувати їх кореспондент ЗІА «Простір» звернувся до першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Балоги.

-- Особисто я був проти зміни голови ДПА Закарпаття, бо жодних порушень прав платників податків за головування Тетяни Шаповалової не було. Навпаки, був максимальний рівень довіри до неї. Це професіонал від Бога і я з дорогою душею працював би з такими людьми на будь-яких посадах.

Що ж до того, як діятиме новий голова ДПА – побачимо. Керівництво обласної адміністрації однозначно дуже зацікавлене в тому, аби зберігся той формат взаємин між податковою і підприємцями, який був у 2005-му і більшій частині 2006-го року. Це формат, при якому податкова йде назустріч підприємцю, роз`яснює, інформує про потенційні порушення і упереджує їх, а не приходить з «мечем» і карає, а перед тим ще й дивиться на партквиток. Я проти таких стосунків податкової і бізнесу. Ми зробимо все для того, щоб не допустити таке ставлення податківці до підприємців, яке було на Закарпатті у 2004 році.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також