Податкові перевірки у Закарпатті наповнили бюджет 12-ма млн.грн.

4
0

Працівниками підрозділів податкового контролю юридичних осіб за січень-травень 2010 р. проведено 433 комплексні документальні перевірки юридичних осіб, за результатами яких донарахована сума узгоджених податкових зобов’язань з штрафними (фінансовими) санкціями складає 15,4 млн. грн., з яких до бюджету вже надійшло 12 млн. грн.

Робота зі збитковими підприємствами

За результатами документальних перевірок 13-ти збиткових підприємств зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування податку на прибуток на 33,5 млн.грн. Шість суб’єктів господарювання із перевірених виведено зі збитковості.

Результати роботи підрозділів контролю за розрахунковими операціями

За січень-травень 2010 року підрозділами контролю за розрахунковими операціями проведено 1117 перевірок щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій у сфері готівкового обігу, за результатами яких застосовано 7,7млн.грн. штрафних санкцій, до бюджету вже надійшло майже 2 млн. грн.

Зокрема:

- у результаті 32 проведених перевірок підприємств, які здійснюють роздрібну торгівлю нафтопродуктами, застосовано 218 тис.грн. штрафних санкцій;

- у результаті 440 проведених перевірок підприємств, які здійснюють діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, застосовано штрафних фінансових санкцій на загальну суму понад 2,8 млн. грн.;

- у результаті 403 проведених перевірок підприємств, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування, застосовано 883,5 тис. грн. штрафних санкцій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також