Податкову міліцію у Закарпатській області очолив львів’янин

21
2

Володимир Гера

Наказом ДПА України від 10 листопада 2009 року підполковника податкової міліції Володимира Геру призначено на посаду першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області. До цього В.Гера працював на керівній посаді управління податкової міліції ДПА у Львівській області.

Як повідомили у прес-службі ДПА в Закарпатській області, нового керівника податкової міліції представив колективу начальник Головного управління податкової міліції ДПА України Геннадій Лісовий. Він подякував закарпатським податківцям за сумлінну працю, а також побажав новому начальнику податкової міліції Володимиру Гері успішної роботи на новій посаді, висловивши переконання, що його досвід роботи в податковій міліції дозволить ефективно виконувати завдання, які стоять перед податковою службою.

Нагадаємо, нещодавно депутати Закарпаття проголосували за рішення визнати призначення Мирослава Хом’яка на посаду голови ДПА незаконним, звернутися до Президента та Кабміну із закликом вплинути на скасування рішення, запросити у тижневий термін голову ДПА України Сергія Буряка прибути у Закарпаття і пояснити це призначення, а також просити голову Закарпатської ОДА Олега Гаваші звернутися до суду і оскаржити це рішення.

Коментарі

ВГ
Василь ГАЛАС

ЗАКАРПАТТЯ ЯНИЧАРАМИ З-ЗА ПЕРЕВАЛУ. ВЧЕПИЛИСЯ В ЗАКАРПАТТЯ ХИЖИМИ ПАЗУРАМИ І ГОТОВІ ПРОКОВТНУТИ НАШУ РІДНУ ЗЕМЛЮ...

ВГ
Василь ГАЛАС

ЦЕ ЩЕ ОДНА ЛАНКА У ЖАХЛИВОМУ ЛАНЦЮГУ ДІЙ ПО ЗАВЕРШЕННЮ КОЛОНІЗАЦІЇ НАШОГО

Читайте також