Показове лупцювання

6
0

Збирається влаштувати Ужгородська МДПІ

«Аби інші задумались, чи варто так робити», — за таким принципом податківці, за якими закріплено Ужгородський, Перечинський, Великоберезнянський райони збираються підійти до платників, які уникають сплати податків.

Зокрема, це стосується фірм-мінімізаторів, податкове навантаження на яких менше 1%. Такі ж методи вживатимуть для легалізації зарплат. Особливих успіхів у пошуку нелегально працюючих податківці уже не сподіваються досягти, бо, здебільшого, фірми «показують» працівників у звітності, але 90% приватників, які мають найманих працівників, «засвічують» тільки мінімальну зарплату. Збираються податківці навести лад і з тими, хто не платить земельний податок протягом тривалого часу, а такий, за законодавством – півроку. Скажімо, власники дачних ділянок просто забувають сплатити, хоч і не великі суми за свої «фазенди». Примусове вилучення таких ділянок за рішенням суду, з широкою презентацією у ЗМІ, мало б поліпшити пам`ять у неплатників земельного податку.

Усі рішення податківці збираються проводити через суди і широко «рекламувати» — повідомив на прес-конференції начальник Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк.

ЗІА "Простір"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також