Поліція розкрила резонансне вбивство у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

3
6

Працівники поліції встановили особу померлого та за декілька годин затримали вбивцю.

Як вже раніше повідомлялося, сьогодні зранку на вул.16 липня в Мукачеві було виявлено тіло чоловіка. При огляді експерт виявив у померлого 55-річного мукачівця чотири ножові поранення шиї та грудної клітки.

На місці працювала собака, яка привела  правоохоронців до взуття потерпілого. А ще згодом, оперативники преглянули відео з камер спостереження, одна з яких зафіксувала, як двоє невідомих тягнуть тіло людини в напрямку набережної.

Пізніше в поле зору поліцейських потрапив будинок, в якому, як з’ясувалося, і переховувався вбивця, 44-річний місцевий мешканець. У вказаному будинку поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж. 

— З’ясувалося, що напередодні декілька чоловіків зібралися у вбивці вдома, де розпивали спиртні напої. Між двома чоловіками виник конфлікт, який призвів до того, що один із них схопив кухонний ніж та вбив свого знайомого. Після цього попросив одного з компанії допомогти йому позбутися тіла – мали намір викинути його в річку. Проте, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, їм не вистачило сил дійти до річки, тому вони покинули тіло неподалік набережної, — повідомили правоохоронці.

Працівники поліції вирішують питання про взяття злочинця під варту. 44-річному мукачівцю слідчі інкримінують ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

М
Мішьо

Ти мене поважаєш?!! *з п'яною муттю в очах* Історія стара, як паленка.

1
123

А в чому то резанонс?

Х
хабар

алкашів розкрили ганьба .а наркоманів нет.бо гроші мавуть ганьба поліції

И
ичи

колхоз не о чем

О
Олексій

Чому під варту беруть тільки вбивцю? Його кореш, який допомагав тягнути тіло - СПІВУЧАСНИК! Нова пАліция зовсім тупа чи як?

С
сержант

такоє примітивноє вбивство (побутуха бомжів) у старі добрі часи розкрив помічник дільничого чи стара ППС, кіть се вже не розкрити, то дальше нікуди. А тепер зато кілько хвальби буде.

Читайте також