Попит на продукцію українсько-німецького ТОВ "Форшнер-Україна"

15
0

зростає

Понад 400 нових робочих місць — такий результат втілення в життя інвестиційного проекту товариства з обмеженою відповідальністю "Форшнер-Україна". На місці пустуючих цехів колишнього заводу "Електрон" тепер спільними зусиллями української і німецької сторін розгорнуто нове для району виробництво - складання і монтаж електричних схемних джгутів для автомобілів престижних іноземних марок.

Торік загальний обсяг продукції тут склав 31 мільйон 937,8 тисячі гривень, до відповідного періоду 2005-го він зріс майже вдвічі. Завод успішно виконав першу заповідь перед державою — відрахував до бюджетів різних рівнів 333,9 тисячі гривень.

На досягнутому "Форшнер-Україна" не зупиняється. Попит породжує пропозиції, місяць у місяць їх стає дедалі більше. Порівняно з минулим роком обсяг виробництва зріс у три рази. З готовою продукцією проблем не маємо, адже ринок збуту налагоджений, діє чітко, за графіком, без зривів. Рекламацій не було, оскільки на висоті робота працівників вихідного контролю. Робітники вчасно одержують заробітну платню. В середньому по заводу вона складає понад 780 гривень.

Заробіток прямо залежить від професіоналізму людини, а тому кожен намагається якнайліпше і якнайшвидше опанувати технологію збирання і монтажу електричних схемних джгутів.

Василь ЦИГАНИН,

інженер з охорони праці заводу ТОВ "Форшнер-Україна"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також