Порушення на порушенні...

49
0

Прокуратурою Закарпатської області за матеріалами ужгородських податківців порушено кримінально справу за фактами зловживання службовим становищем та ухилення від сплати податків у значних розмірах службовими особами сільськогосподарського виробничого кооперативу із Ужгородського району

Прокуратурою Закарпатської області за матеріалами працівників сектору боротьби з ухиленням від сплати податків Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді порушено кримінально справу за фактами зловживання службовим становищем та ухилення від сплати податків у значних розмірах службовими особами сільськогосподарського виробничого кооперативу із Ужгородського району, яке займається вирощування зернових культур, м’ясним та молочним скотарством.

Протягом 2003 року службовими особами СВК «К...» було реалізовано нерухоме майно громадянці І. та без рішення органу місцевого самоврядування передано на баланс сільської ради будинок культури без нарахування податку на додану вартість та залишкову вартість цих об’єктів.

Ужгородською МДПІ за наслідками проведеної планової документальної перевірки донараховано кооперативу податку на додану вартість та інших податків і зборів на загальну суму 106 тисяч гривень. Крім того службові особи СВК «К...» реалізували без узгодження з податковим органом майно на 31 тисячу гривень, яке перебувало у податковій заставі, а кошти використали на виробничі потреби кооперативу.

Кримінальна справа розслідується слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області.

Сайт ДПА України в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також