Правила та стратегії гри в Aviator

2
0

Краш-гра “Авіатор” з’явилася у 2018 році. Представила інноваційну розробку молода на той час студія Spribe. Амбіційній команді вдалося створити незвичайний та захопливий відеослот, здатний викликати яскраві азартні емоції. В основі ігрового сюжету використана авіаційна тематика.

Користувачам пропонується передбачити (на інтуїтивному рівні чи способом математичних розрахунків), коли літак, що рухається на екрані, опиниться за його межами. Виграє той, хто встигає натиснути кнопку “Кешаут” до моменту аварії. Чим довше триває політ, тим більший коефіцієнт висвітлюється на моніторі. Досягнуте значення вказує, у скільки разів збільшився розмір початкової ставки.

Грати в Aviator Spribe можна зі стаціонарного комп’ютера, ноутбука чи смартфона.

Послідовність дій під час гри в “Авіатор”

Aviator Spribe — гра проста й швидка, складається з окремих раундів. Вступивши у гру, користувачеві потрібно бути уважним, зосередженим, уміти швидко реагувати на події та пам’ятати основні правила. Їх усього чотири:

  1. Зробити ставку або дві одночасно. За замовчуванням розмір внеску становить 1 монету у вибраній валюті (наприклад, гривня, долар, євро). Суму можна вибрати з запропонованих на панелі керування або ввести вручну, а коригувати — натисканням на значки “+” або “-”.
  2. Натиснути зелену клавішу з написом “Ставка” і дочекатися початку раунду. Перерва між ними — 5 секунд.
  3. Слідкувати за польотом та зростанням множників виграшу.
  4. Вивести виграні кошти, натиснувши на оранжеву клавішу, поки літак не зник з ігрового поля.

Варто звернути увагу на такі нюанси:

  • грати на реальні гроші можуть тільки зареєстровані користувачі, які мають відкритий рахунок у казино та кошти на ньому. Процес реєстрації та поповнення депозиту детально описаний на https://aviator-fun.com/;
  • щоб кожен раз не натискати кнопку ставки, можна активувати автогру. Також можна автоматизувати виведення виграшу. Бажані параметри потрібно вибрати у вікнах “Автогра” та “Автокешаут”.

Тривалість кожного туру приблизно 3-6 сек. В окремих раундах політ продовжується 20-30 сек. А інколи трапляється так, що літак потрапляє в аварію на першій же секунді. Тому множники щоразу інші. Конкретне значення коефіцієнта, який буде досягнутий в кожному турі, генерує штучний інтелект з урахуванням розмірів трьох перших ставок.

Стратегії з різним рівнем ризику

Щоб гра була успішною та приносила задоволення потрібно вміти контролювати свої емоції, дотримуватися вибраної тактики та мати силу волі зупинитися, коли процес іде не за планом.

Для початку слід визначитися з розміром ставки, виходячи з наявного бюджету. Експерти радять робити розрахунок таким чином, щоб грошей вистачило приблизно на 90-100 раундів. А тоді вибирати тип стратегії залежно від готовності ризикувати.

Найпростіша та найбільш результативна тактика — це одна ставка на результат в діапазоні невисоких множників — х1,1-1,9. Шанси виграти досить високі, тому що такі значення випадають у більшості раундів. Але сума призових невисока. Скажімо, поставивши 10 гривень і вивівши їх на рівні х1,5, можна виграти 5 гривень.

Інша тактика передбачає помірний рівень ризику, коли приз виводиться при досягненні коефіцієнтів від х2 до х4. Виграти можна від 10 до 30 грн.

Зовсім інші відчуття і суми виплат дає стратегія максимального виграшу. Суть її в тому, що ставка робиться з розрахунку на високий множник — х50 чи х100. Вони випадають рідко, орієнтовно один раз за півтори-дві години. Але якщо вдається визначити період високої ймовірності досягнення таких значень, то ті ж 10 грн, помножені на х50, можуть “перетворитися” на 500.

Граючи на дві ставки, можна застосувати так звану тактику зі страховкою. Принцип дії полягає в тому, що користувач ставить велику суму, наприклад, 100 грн і виводить їх на х2, а другий внесок з малою сумою, 10-15 грн, — при досягненні множника, приміром, х40. Таким чином з’являється можливість не втратити всі гроші зразу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також