Програвши в Тирасполі, "Динамо" стало аутсайдером групи

1
0

Київське "Динамо" взяло поганий приклад з харківського "Металіста" та львівських "Карпат", програвши матч 2-го туру Ліги Європи з рахунком 0:2. Але якщо поразки від ПСВ та ПСЖ ще якось можна зрозуміти, то програш динамівців колективу з Молдови зовсім кинув у зневіру українських футбольних уболівальників.

Матч розпочався з холодного душу для київського клубу. Воротар української команди Денис Бойко невдало вибив м'яч від своїх воріт, влучивши ним у спину гравця "Шерифа" Єрохіна, від якої футбольний снаряд зрикошетив у ворота "Динамо".

Кияни кинулися відіграватися, але не змогли це швидко зробити, хоча мали кілька вигідних можливостей для цього.

А на 36-й хвилині підвів команду Хачеріді, який зіграв рукою в своєму штрафному майданчику в простій ситуації. Пенальті чітко реалізував Франса.

Після такого повороту подій "Динамо" було вже важко повернути гру в інше русло. Так, гравці київського клубу як і раніше намагалися розпечатати ворота Стоянова, але м'яч вперто не йшов туди. Реалізація у гравців "Динамо" як і раніше нікудишня. До того ж, треба віддати належне і молдавському клубу, який непогано захищався і проводив небезпечні контратаки.

Поразка від "Шерифа" відправила "Динамо" на останнє місце в групі Е. В активі київського клубу 1 очко. А лідером цього квартету став білоруський БАТЕ (4 очки), який впевнено переграв вдома голландський "АЗ Алкмаар" - 4:1.

Ліга Європи. 2-й тур. Група E. "Шериф" (Тирасполь, Молдова) - "Динамо" (Київ, Україна) - 2:0

Єрохін, 8, Франса, 37 (з пенальті)

"Шериф": Стоянов, Враньєш, Тархнішвілі, Надсон, Волков, Балим, Руамба, Адамович, Франса (Гаурач, 62), Дьеду (Бранкович, 46), Єрохін

"Динамо": Бойко, Єрьоменко, Хачеріді, Юссуф, Ель Каддурі (Попов, 46), Гусєв, Вукоєвич, Нінкович (Гармаш, 72), Ярмоленко, Шевченко, Мілевський

Адамович - Хачеріді, Шевченко, Мілевський

Група I

Металіст - ПСВ 0:2

Сампдорія - Дебрецен 1:0

Після двох турів Сампдорія і ПСВ мають по 4 очки, Металіст 3, Дебрецен 0

Група J

Борусія - Севілья 0:1

ПСЖ - Карпати 2:0

Після двох турів ПСЖ має 6 очок, Севілья і Борусія - по 3, Карпати 0

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також