Проти трьох закарпатців, котрі викрали студентку, порушено справу

8
0

вони зізналися у намірі її згалтувати

У м. Виноградові Закарпатської області порушено кримінальну справу за замах на зґвалтування проти трьох 22-річних місцевих мешканців. Хлопці зізналися у викраденні 20-річної студентки та у намірі її зґвалтувати. Про це сьогодні, 29 липня, власкорові ЗІКу повідомили із ВЗГ ГУ МВС України у Закарпатській області.

Злочин було скоєно на початку цього року. До чергової частини райвідділу міліції звернулася місцева жителька, котра повідомила, що її 20-річна донька пішла у місто й більше додому не повернулася. Після зникнення дівчину ніхто не бачив.

Для розкриття злочину на допомогу оперативникам у райцентр приїхали працівники управління карного розшуку. Згодом, провівши низку оперативно-пошукових заходів, правоохоронці здобули неспростовні факти щодо викрадення дівчини невідомими хлопцями. Як з’ясувалося, під вечір на вулиці троє молодиків затягнули її в легковик і повезли за межі міста. У ході проведення пошукових заходів працівникам карного розшуку вдалося вийти на слід та затримати підозрюваних: трьох 22-річних місцевих юнаків.

У розмові з оперативниками затримані зізналися, що викрадення дівчини на їх совісті. Зокрема, хлопці розповіли, що того дня вони пили алкогольні напої в одному з міських барів. Там звернули увагу на дівчину, яка сиділа самотньо за столиком. Вона була студенткою одного з ВНЗ у сусідній області. Зачекавши, коли студентка вийде з кафе, поїхали автомобілем слідом за нею. Неподалік банку двоє хлопців вискочили з машини й силоміць затягнули дівчину у салон і вивезли на річку. Там мали намір її зґвалтувати. За словами підозрюваних, дівчині вдалося від них вирватися й, втікаючи від напасників, дівчина кинулася у річку. Далі, мовляв, вони її не бачили.

Під час розстеження затримані написали явки з повинною. За цим фактом розпочато слідство. Вже відбулися очні ставки, огляд місця події, встановлені особи, свідки, очевидці, котрі бачили викрадення студентки. До цього часу юнаки знаходилися на підписці. Днями за ініціативою прокуратури та слідчого управління ГУ МВС було висунуто санкцію про взяття одного з викрадачів Сергія та його спільника під варту. Під час судового засідання, котре відбулося у Виноградові, прокурор та слідчий аргументували, що крім цього злочину Сергія вже чекає вирок суду за скоєне хуліганство та шахрайство. Отож правоохоронці не виключають, що, залишившись на волі, Сергій з спільниками можуть скоювати нові злочини.

Третій спільник перебуває на підписці про невиїзд. Його притягатимуть до відповідальності за недонесення про злочин. Наразі правоохоронці відпрацьовують кілька версій злочину.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також