Проведено заключний кущовий семінар

6
0

у Мукачеві

Вчора, 10 жовтня 2007 року, Державною податковою адміністрацією у Закарпатській області в м. Мукачеві проведено кущовий семінар з платниками податків м. Мукачева, Мукачівського, Свалявського, Виноградівського та Берегівського районів. В м.Мукачеві відбувся заключний в цьому році кущовий семінар на тему «Особливості застосування податкового законодавства в зовнішньоекономічній діяльності. Аналіз помилок і порушень, які виявляються під час перевірок платників податків. Проект Податкового кодексу». У семінарі взяли участь заступник голови ДПА у Закарпатській області Е.З.Васкова, начальник управління аудиту юридичних осіб облДПА В.М.Кричко та в.о.начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян облДПА Є.Я.Мойшевич.

Семінар проходив також за участю голови правління Регіонального відділення Асоціації платників податків України М.Г.Волощук, яка ознайомила платників податків з основними етапами реформування податкової системи України.

З метою підвищення рівня добровільної сплати податків та профілактики порушень податкового законодавства начальник управління аудиту юридичних осіб облДПА Кричко В.М. ознайомив присутніх з найхарактернішими помилками і порушеннями, які платники податків допускають при застосуванні податкового законодавства.

Враховуючи, що в Закарпатті велика кількість платників здійснює зовнішньоекономічну діяльність, на семінарі було висвітлено питання щодо особливостей застосування податкового законодавства в зовнішньоекономічній діяльності, ознайомлено платників податків із змінами щодо порядку розрахунків в іноземній валюті, які наберуть чинність з 1 січня 2008 року, основними положеннями проекту Податкового кодексу та перевагами подання податкової звітності в електронному вигляді.

Семінар пройшов жваво, на запитання, які цікавили платників податків, надано відповіді

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також