Пилорама Тячівщини складала відходи біля річки (ФОТО)

17
0

20-21.10.2011 року на виконання розпорядження начальника Головного управління Закарпатдержрибоохорони за зверненнями громадян, проводилась перевірка в Тячівському районі.

В результаті інспекторської роботи в с.Лопухів по вул..Партизанській в ур.Гук на р.Брустурянка виявлено складування відходів виробництва пилорами (тирса, обрізні рештки, побутові відходи). 

Огляд місцевості та опитування місцевих жителів допомогли встановити забруднювача довкілля. Ним виявилось ПП"Лісовик" ,власник підприємства Фабріцій Іван Юрійович, що розташоване як раз навпроти місця скиду відходів. На момент перевірки в дворі підприємства виявлено автомашину "Урал" без державних реєстраційних номерів, котра була завантажена свіжою тирсою. Колія від автомашини з двору підприємства йшла прямо в русло річки. 
 
Не дивлячись на прямі докази скиду тирси в русло річки та складування її в прибережній смузі, гр..Фабріцій І.Ю. відмовся визнавати свою провину, так як і відмовився підписувати акт обстеження та отримувати припис, заявивши - "все сміття привозять люди із села". 
Матеріали справи за результатами перевірки, Головним управлінням Закарпатдержрибоохорони направлено на прокуратуру області для вжиття заходів прокурорського реагування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також