Рятувальники витягли з річки Убля 50 куб.м сміття, яке прийшло по течії та перекрило русло

42
4

Вчора, о 07:55 годині до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на річці Убля в селі Малий Березний утворився затор з гілок та сміття.

У Головному управлінні ДСНС Закарпаття зазначають, вже о 17:05 годині з русла річки було вилучено 50 куб.м сміття та залишків деревини.

"Для проведення робіт з розчищення русла річки залучались одна одиниця техніки смт Великий Березний, гірська пошуково-рятувальна частина с. Вишка, одна одиниця техніки від ТДВ “Перечинський лісохімічний комбінат” та одна одиниця техніки від місцевого населення", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Додамо, що проблема зі сміттям у річках на Закарпатті досі залишається актуальною. Через відсутність організаційного вивозу сміття, місцеві мешканці залишають його на узбіччях доріг та березі річок. Далі сміття змиває вода і несе за течією.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ь
ь

Зато ся і річка так називать: Ууу, бля...

ДА
До авторітєта

то не лем у вас - у нас у тячиві по районови так само, усі зворы сут у нехари, бутилках, пластиках, пакетах, відрах пластмассовых, і так дали, по нынішній динь, даже там де туристами ніґда і ни пахло. Типирькы хуть уже пара году як, - та хуть навчилися ягодникы за собов мало збирати мусор на полонинах. А году дисять назад - послє ягоднику было як послє армагедона - усі полонины были у бутилках і пакетах і другому мусорови, яке дали вітер тай дощ змывав дулу, потучками у ріку, рікы у Тису, а Тиса на мадяры - а дали мадяры нам боговали що туй якась нихарота жиє а ни люди.

І
Імро

тадь то порядочні, віруючі закарпатці смітять, не хоть-ко

МА
мєсний авторітєт

там ті що вище по течії жіют такі нехарні гі свині всі,всьо що є в ріку несут дебіли

Читайте також