Розпочинається конкурс “Податки очима дітей”

13
0

ДПІ в м.Ужгороді закликає учнівську молодь міста взяти участь в Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості “Податки очима дітей”.

Проведення щорічного конкурсу засновником якого є Державна податкова адміністрація України, вже стало традиційним як в нашому місті, так і за його межами. В художньому та літературному конкурсі може прийняти участь учнівська молодь різних вікових категорій від 6 до 17 років. Художні роботи повинні бути індивідуальними, не більшими за формат А4, на зворотньому боці аркуша необхідно зазначити свої координати та коротку бібліографічну довідку. Що стосується літературних робіт, вибір жанру яких – довільний, то вони повинні бути написані українською чи російською мовою та віддруковані на папері формату А4 і подані також в електронному варіанті.(диск, дискета).

На першому етапі конкурсу журі відбирає роботи на рівні міст та районів, другий етап передбачає визначення переможців області. Третій і підсумковий етап конкурсу дитячої творчості проводиться ДПА України і його переможці нагороджуватимуть путівками в МДЦ “Артек”, медалями, дипломами та подарунками. З пропозиціями і питаннями просимо звертатись у відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також