Румун "тюнінгував" авто цигарками

2
0

Сьогодні (20.07.10), громадянин Румунії Я. заїхав в зону митного контролю митного поста “Дяково” Виноградівської митниці на легковому автомобілі марки “DACIA” та обравши форму проходження спрощеного митного контролю «зелений коридор», заявив про відсутність у нього предметів чи товарів заборонених до переміщення через кордон.

При проведенні митного огляду легкового автомобіля та особистих речей водія, працівниками митного поста було виявлено приховані сигарети вітчизняного виробництва марки «JIN LING» з акцизною маркою України в кількості 250 пачок. Виявлені сигарети знаходилися: 150 пачок в порожнині кузова автомобіля під передніми сидіннями, доступ до прихованих цигарок став можливий після демонтажу пластмасових обвісів коробки передач та зняття гумового покриття; 100 пачок в порогах автомобіля, доступ до них став можливий після демонтажу алюмінієвої оббивки порогу та гумових ущільнювачів.

Згідно пояснення громадянина Румунії Я., він знав про знаходження сигарет у транспортному засобі і навмисне намагався перемістити їх через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Ці дії громадянина Румунії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтями 339/352 Митного кодексу України.

Як наслідок – сигарети, вартістю 1025 грн. та автомобіль, вартістю 30347,53 грн. вилучені до рішення суду.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також