Румуни намагалися приховати від закарпатських митників цигарки

10
0

Через митний пост «Дяково» з України до Румунії прямував легковий автомобіль «DACIA» під керуванням громадянки Румунії. Для проходження митного контролю вона обрала спрощену форму контролю – «зелений коридор». Проте під час переогляду вказаної автівки митники спільно з прикордонниками виявили 300 пачок цигарок марки «VICEROY», з яких 200 були приховані в передніх дверцятах автомобіля, а ще 100 – в радіаторі.

Аналогічна ситуація сталася з 33-річним мешканцем Румунії, який перетинав українсько-румунський кордон тієї ж ночі. Не зважаючи на те, що він запевняв митників про відсутність у нього товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню, в його автомобілі марки «OPEL VEСTRA» під час переогляду митники виявили 100 пачок цигарок українського виробництва.

За фактом порушень митного законодавства складено протоколи про порушення митних за ознаками ст.352 Митного кодексу України (приховування від митного контролю). Цигарки на суму 2 125 грн. та два автомобілі загальною вартістю 109,5 тис. грн. вилучено до рішення суду.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також