СБУ спіймала митників посту «Лужанка» на хабарі розміром 9 тисяч

12
17

Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області

У повідомленні йдеться, що сьогодні, 15 березня прокуратурою Закарпатської області, спільно з співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в Закарпатській області, при отриманні неправомірної вигоди у сумі 9 тис.грн. викрито службових осіб Митного поста «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС.

Вказані кошти працівники митниці отримали від закарпатця за сприяння у переміщенні через кордон України товарів без сплати митних платежів.

Наразі, прокуратурою області розпочато кримінальне провадження стосовно вказаних працівників митниці за ч.3 ст. 386 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі

К
кум

йойой , кось їх золляв. се бачіна

T
tovariw

Жіго бачі начальник поста Лужанки, головний контробас!Без його відома точно нич не рішалося!

P
Petro

Хто зараз начальник Лужанки?

В
Віталя

приблизно в 6год

В
Віталя

Саме був на границі і бачив як вязали

П
Пересоляк

Все буде добре

И
истина

вы же понимаете, что без согласия руководства таможни и руководства поста, простой инспектор ничего не сделает. поэтому сначала нужно зажать в двери яйца начальника таможни и начальника поста, потом старшего смены, а уже потом е...ть мозги этим прыщавым инспекторишкам, выполнявшим указание выше стоящего начальства. а иначе как? не выполнишь, тебя сошлют куда-то в саловку. поэтому подчиняйся. более того тебя обнадежат, что там все впорядке, работать можна, зеленый свет.

Й
Йойой

А хто брав бабоси ? Фамілія?

Ш
шоні

некій саша, що руководив нашов митницьов при Янковичу і заробив там мільйони поставив зараз керувати свого найкорумпованого кадровика- смоляка, який зараз збирає гроші з таможенників і називає то реформою. Ось вам і вся люстрація і всі зміни. Нич ся не поміняло, хіба що такси ростуть і долар виріс в блуди, тому менше людей можуть платити цю корупцію і в ітозі всьо лягає в ціну товару для простого народу. Ко такоє блятство чекав послє другої революції?

У
українець

Треба починати із себе і жити по законам ,не давати і не брати хабарі!Ниєте тут а самі не ліпші!

J
Jaccenjuk2015

8 000 dollar kredit na kazdij ukrainec---- IMF,IMF,IMF,IMF,IMF,IMF,IMF

Ш
Шурік

Мукачівський суд самий гуманний суд в............

ДМ
До мукачева

Та Балога має чистити суди? Є міністерство юстиції най роблять

Е
еколог

Останньому , там не має жодної людини про яку є бодай у хоч когось позитивна думка , маємо те що маємо , 200грн на карман і вперед голосувати , і взагалі нинішні вибори наших очільників це просто інвестиція у їхнє майбутнє , гроші роблять гроші , нічого особистого просто бізнес

М
мукачево

На Закарпатті треба розпочати чистку з суддів продажні тварі випускають вбивць на волю, поновляють на роботу а такі як Балога критикують усіх тільки не себе! Те що робиться у Мукачівському суді це жах хто має більше грошей той і прав....

Я
я

100 % підтримую rem. Уже рік я себе відчуваю, що НЕМА В НАС ДЕРЖАВИ, ПРОСТО НЕМА І ВСЕ!!!

R
rem

Нічого їм не буде - зароблять судді. Гема в нас держави. Держава начинаєся там - де за правопорушенняреально сідають з конфіскацією.

Читайте також