Серед білого дня в Іршаві підстрелили підприємця

9
0

Протягом останнього місяця в маленькому закарпатському містечку Іршава зафіксовані три випадки нападу озброєних зловмисників на місцевих жителів. Ще не встиг народ забути про напад на валютника, як, буквально, на днях було скоєно замах на іншого місцевого жителя.

Житель Іршавського району (за певною інформацією, чоловік є, так званим, «клієнтом», який підшукує роботу нашим співвітчизникам у Чехії) рано вранці повертався додому на мікроавтобусі. По дорозі у бік села Ільниця він заїхав на автозаправну станцію. За ним заїхав ще один автомобіль, після чого двоє невідомих чоловіків, які знаходилися усередині авто, відкрили вогонь. Пораненого водія мікроавтобуса госпіталізували в обласну лікарню.

Пошуком злочинців займається міліція. За деякою інформацією, один із зловмисників уже затримано, другий, нібито, ховається. Також правоохоронці з'ясовують мотив злочину. Не виключено, що не останню роль тут грає жага наживи, оскільки злочинці, очевидно, володіли інформацією про рід діяльності своєї жертви.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також