Сергій Лекарь провів нараду з податківцями краю

9
0

11 вересня на Закарпатті з робочою поїздкою побував заступник Голови ДПА України

Сергій Іванович Лекарь зустрівся з головою Закарпатської ОДА Олегом Гаваші, головою обласної Ради Михайлом Кічковським і заступником голови ОДА Володимиром Гобликом. Він також провів розширену нараду з керівниками підрозділів ДПА у Закарпатській області.

Головною темою наради стало обговорення найважливіших напрямів роботи податкової служби області. Сергій Іванович зупинився на питаннях, які потребують особливої уваги податківців. Це налагодження партнерських відносин, підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи підприємств, які мінімізують сплату податків, працюють “збитково”, використовують різноманітні схеми для безпідставного відшкодування ПДВ, в тому числі відносини з фіктивними суб’єктами підприємництва, а також платниками податку, які беруть участь у проведенні сумнівних операцій. Також він наголосив на необхідності посилення роботи по “нетиповому експорту” та інших питаннях організації роботи.

Начальник Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк, в.о. начальника ДПІ у м. Ужгороді Олег Чухрай та керівники ряду структурних підрозділів облДПА, зокрема управління податкового аудиту юридичних осіб Віталій Кричко, управління оподаткування юридичних осіб Любов Серемчук та інші інформували про стан роботи по своїх напрямках діяльності.

Наприкінці зустрічі Сергій Лекарь вказав на резерви, які дадуть можливість збільшити надходження до бюджетів усіх рівнів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також