СЕРГІЙ РАТУШНЯК ПРИЗУПИНИВ ДІЮ 8 РІШЕНЬ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

8
4

Усі питання — земельні

"Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк скористався правом вето. Своїм розпорядженням він призупинив дію восьми рішень останньої сесії міської ради міста, оскільки під час їхнього прийняття не було виконано процедурних вимог у відповідності до регламенту Ужгородської міської ради", — повідомив офіційний сайт Ужгородської міської ради. Як повідомив ЗІА "Простір" речник Ужгородсього міського голови Олег Подебрій усі "ветовані" рішення — земельні.

Наймовірніше, йдеться про ті "земельні питання", які останнім часом здійняли чимало галасу, через донині незрозумілу процедуру їхнього прийняття. Що змусило мера зупинити їхню дію і взагалі — що це за "право вето", яке він застосував, наразі залишається невідомим.

Коментарі

Г
Горват

Цирк! Сам протиснув, сам відмінив. Сергіє Миколайовичу, вам з вашим вето впору бути Президентом:)

Ш
Шон

Я.Думаю,що це неправда-побачимо через 5 діб,термін діі права підпису.Але якщо він поки що призупинівся-або чекає грошей,тому що не всі віддали,або чекає чи хтось підніме шум подавши прокурору та в суд на нелегетимність рішень.Якщо тихо то вперед!

В
Витек

Щось я не чув щоб у Мукачевы, хтось будь які питання задавав. Оце аптеку стирила Іваницька в Росвигові, або Будинок Офіцерів?

С
Сонце

Не проплатили шаровики.

Читайте також