Ще 6 важкохворих закарпатців отримали майже 350 тисяч на лікування

8
2

З закарпатського обласного бюджету, за рахунок обласної програми «Турбота», виділено ще 350 тисяч гривень на лікування шістьох важкохворих закарпатців.

Так, пані Аліна з Ужгорода отримала 28,8 тис., пан Криштоф з села Дерцен Мукачівського району 50 тис., пані Анна з Мукачева 104 тис., пан Олег з Ужгорода 12 тис., пані Ганна з села Широкий Луг Тячівського району 120 тис. та пані Ольга з Ужгорода 30,5 тис. гривень.

На початку червня з обласного бюджету було вже виділено майже 2,5 млн. гривень вісьмом важкохворим краянам. З ініціативою внесення змін до обласної програми «Турбота» та виділення в її рамках з обласного бюджету додатково 5 мільйонів гривень виступив у травні керівник фракції «Єдиного Центр» Андрій Балога. На сесії депутати підтримали рішення.

Тоді депутати внесли зміни і доповнення до програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2015 рік. В програмі передбачено гроші  для надання одноразової матеріальної допомоги для проведення невідкладних операцій з трансплантації за межами України, лікування важкохворих.

Mukachevo.net

Коментарі

П
Пацієнт

А кильо Курах грошей украв!

У
Ужгородець

Респект, коли центр забив болт на безсиліість людини, а наші закарпатські хлопці відділяють такі суми на тяжкі лікування . Приємно, що забирають з інших видатків заради земляків.)

Читайте також